Κραυγή ΑΓΩΝΙΑΣ από Πουλλαΐδη για τα οικονομικά – ΕΠΙΣΤΟΛΗ στα μέλη της Ανόρθωσης

0
1

Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας στην Ανόρθωση, Χρίστος Πουλλαΐδης με επιστολή του προς τα μέλη κρούει τον κώδωνα του κινύνου καθώς η ομάδα χρειάζεται 1,5 εκατ. μέχρι το τέλος Μαΐου.

Αναλυτικά:

«Aγαπητοί φίλοι,

ΘΕΜΑ: CRI DE COEUR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Ευγένιο Χαμπουλλά για την ανάληψη των καθηκόντων του ως προέδρου της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, στο οποίο ελπίζω θα έχει την στήριξη όλων μας.

Διά της παρούσης, θέλω να σας απευθύνω ένα εναγώνιο μήνυμα, ένα cri de Coeur (σ.σ. κραυγή αγωνίας), για την Aνόρθωση μας.

Όπως γνωρίζετε, η ομάδα μας βρίσκεται σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οι ανάγκες μας σε ρευστότητα είναι εξαιρετικά μεγάλες, ιδιαίτερα για τον μήνα Μάιο, οπότε και τα “συμβατικά” έσοδα είναι περιορισμένα.

Μισθοί ποδοσφαιριστών, διακανονισμοί με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές, αποζημιώσεις ποδοσφαιριστών για να αποχωρήσουν και να χαρίσουν μέρος των δεδουλευμένων τους και υποχρεώσεις στο Κράτος είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που μας ταλανίζουν ενώ προστίθενται και τα έξοδα για τη νέα περίοδο με τις προκαταβολές ποδοσφαιριστών, πληρωμές για την προετοιμασία, αεροπορικά εισιτήρια κ.

Read more at Themasports.com

Διαβάστε περισσότερα