«Φουσκώνουν» από ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ οι επιτελείς των ΚΟΚΚΙΝΩΝ φυτωρίων!

0
9

Όσοι είδαν το χθεσινό παιχνίδι στο Στάδιο «Νίζνι», θα συμφωνήσουν ότι ο κορυφαίος παίχτης της Εθνικής ήταν ο Ιωάννης Κωστή.

Δεν χρειάζεται άλλο χρόνο να μας πείσει το παλικάρι, ότι είναι παίχτης ψηλού επιπέδου. Εννοείται ότι θα πρέπει να μην πετά στα σύννεφα, από τις πολλούς ύμνους που του γίνονται, να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Το έχουμε γράψει ξανά, ότι οι συνθήκες στη Νέα Σαλαμίνα, είναι ευνοϊκές για έναν ταλαντούχο γηγενή παίχτη, να πάρει ευκαιρίες και να προοδεύσει.

Οι επιτελείς της Ακαδημίας της Νέας Σαλαμίνας, έχουν κάθε δικαίωμα να «φουσκώνουν» από περηφάνια σήμερα, όχι μόνο για την… ανάδειξη του Κωστή, αλλά και για την «εκκόλαψη» άλλων Κυπρίων παιχτών ψηλών προδιαγραφών.

Να μην ξεχνάμε ότι κι ο Γιάννης Κούσουλος, αποτελεί «καρπό» των κόκκινων φυτωρίων. Xρόνο με το χρόνο, παρουσιάζεται πιο ώριμος στο γήπεδο, o αμυντικός της Ομόνοιας.

Ο Ιωάννης Κωστή, θα πρέπει να… ενστερνιστεί τον τρόπο που λειτούργησε ο πρώην συμπαίχτης του στη Νέα Σαλαμίνα, να μην βιαστεί να κάνει το βήμα να πάει σε πιο μεγάλη ομάδα.

Read more at Themasports.com

Διαβάστε περισσότερα